A vállalkozás az alábbi alapvető szabályok szerint működik
Minőségbiztosítás:
A vállalkozás az ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást igyekszik nyújtani a lehető legnagyobb megelégedettség eléréséhez az érdekek kölcsönös figyelembevételével. Mindenképpen javaslatot teszünk a kor technikai színvonalának megfelelő technológiák, készülékek, berendezések alkalmazására, hiszen a kialakítandó épületgépészeti rendszerek igen hosszú időn keresztül kell, hogy szolgálják Ügyfeleink kényelmét. A telepítés, szerelés közben felfedezett hibákra felhívjuk figyelmét és azokat Ügyfelünkkel egyeztetve kijavítjuk. Ha rendelkezésre állnak újabb, modernebb technológiák a meglevő rendszerek hatásfokának növelése érdekében, azokat ismertetjük és ajánlatot teszünk a modernizációra.

Adatkezelés:
A Megrendelők tudomásomra jutott adatait a garanciális időtartamig és a kötelező öt év adattárolási időszakon belül őrzöm meg. Az összes adatot bizalmasan kezelem, azokat harmadik félnek nem adom át, kizárólag a Megrendelő írásbeli kérésével lehetséges. Alvállalkozóimmal titoktartási nyilatkozatot íratok alá, biztosítva a lehető legnagyobb diszkréciót. Az öt év elteltével az adatok és iratok a törvények előírása értelmében megsemmisítésre kerülnek.

Alvállalkozók foglalkoztatása:
Alvállalkozóimmal szerződés keretében végeztetünk munkát, felelősségünk kiterjed az ő munkájukra is, mintha azokat mi magunk végeznénk. Ilyeténképpen Megrendelő nem emelhet kifogást ellenük.

Árajánlat:
Az elsődleges árajánlat megadása ingyenes, célja a kívánt szolgáltatás díjának nagyságrendi meghatározása, tehát nem pontos ajánlatról van szó. A pontosított árajánlat kialakításához szükséges helyszíni felmérés kiszállási díját a hatályos ár és díjszabás tartalmazza. Ez az összeg a felmérés után fizetendő a helyszínen számla ellenében. A nem ipari méretű épületek ajánlatai a helyszínen elkészülnek, tehát azonnal hozzájut az információkhoz. E-mail-ben, pdf formátumban megkapja azonnal. Az árajánlat tárgyát képező szolgáltatás díjából jóváírásra kerül megrendelés esetén. A pontosított árajánlat elkészítése is díjmentes, azonban nem tartalmaz kivitelezési terveket, rajzokat, leírásokat. Ezek a szerződés mellékleteit képezik.

Rendszerműködési garancia:
Vállalom a szerelésen kívül a rendszer működésére is a garanciát, ami azt jelenti, hogy a helyes, optimális működés is számon kérhető ezután.

Szerződéskötés:
A kisebb összegű megbízások esetén írásbeli szerződés nem köttetik, a nagyobb összegek esetén viszont szükséges. A szerződés tartalmazza a helyszín leírását, a Megrendelő adatait, a kívánt munkák leírását, a szállítási és kivitelezési határidőket, a felelősségi köröket, minden olyan fontos körülményt, ami előre látható, valamint a feltételezhető változásokat is. A szerződés mellékletei a elvi kapcsolási rajz, amennyiben szükséges a terveket, a működési leírást, az elvégzendő munkák leírását, magyarázatát. A munkák során módosításokat csak Megrendelővel egyeztetve lehet foganatosítani, azokról a leírásokat, megállapodásokat a szerződéshez csatolni kell.

Átadás folyamata:
Miután a munka elkészült, vagy a szerződés tárgyát képező beruházás megvalósult, Megrendelőnek az elkészült rendszert beüzemelve, működőképesen adom át, Megrendelő ekkor teljesítési igazolást ír alá és a fizetési módnak megfelelően a végszámlát kiegyenlíti. Az átadási dokumentációt megkapja nyomtatott formában, vagy elektronikus formában.

Átadási dokumentáció:
Tartalmazza az elkészült rendszer rajzát, működési leírását, a garanciális időszakokat, a kezelési utasítást, a karbantartási periódusok és eljárások leírását, esetlegesen a karbantartási szerződést, valamint a jogorvoslati szerveket, azok elérhetőségeit. Tartalmazza a nyilatkozatot, amely tanúsítja, hogy az elvégzett munka megfelel a hatályos jogszabályokban előírt minőségnek és megfelel a kor műszaki színvonalának. Természetesen tartalmazza a garanciából kizáró okokat is.

A közvetlen működési körzet települései ABC sorrendben

Pest Megye:
Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör| Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kistarcsa , Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kocsér, Kóka, Kőröstetétlen, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Uri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok.

Pest Megye mellett az ország bármely részén végzek munkát.